A kutatás szerepe a Népszabadság marketingtevékenységében - beszélgetés Skriba Judittal - szerkesztőség, Marketing & Menedzsment (Marketing & Menedzsment, 2019)
Beszélgetés dr. Skriba Judittal, a Népszabadság marketingigazgatójával.