A gyógyszerek és gyógyhatású készítmények fogyasztása - Ács, Ferenc; Meiszterics, Enikő (Marketing & Menedzsment, 2019)
A MARKETING CENTRUM - Országos Piackutató Intézet a Hungaropharma Rt. megbízása alapján gyógyszerekről és gyógyhatású készítményekről illetve a gyógyszerár-támogatási rendszer változásával kapcsolatos reakciókról végzett fogyasztói vélemény- kutatást. Az a tény, hogy a megbízó nem egy gyógyszergyár, hanem egy nagykereskedelmi cég volt, önmagában is érzékelteti, hogy a gyógyszerpiacon egyre inkább felértékelődik a marketing szerepe.