A védjegyek új dimenziói: a 90-es évek védjegy dömpingje - Tattay, Levente (Marketing & Menedzsment, 2019)
Magyarországon csak ki kell menni az utcára, hogy lássuk és érezzük: nő a védjegyek szerepe és jelentősége. Azok a védjegyek, amelyeket feleslegesnek kiáltottak ki, hosszú évtizedekre eltűntek életünkből, most teljes egészében behatolnak újra hétköznapjainkba.