Iránytűnk: a fogyasztók véleménye - Beszélgetés Bagi Zoltánnal, a Caola Rt. marketing igazgatójával - Balázs, István (Marketing & Menedzsment, 2019)
A Caola Kozmetikai és Háztartásvegyipari Rt. egy 164 éves gyártási tradíció örököse-folytatója. Korábban szinte egyeduralkodó volt ágazatában három budapesti és a zalaegerszegi gyárával. Azután jöttek a multik... A Caola azonban felvette a kesztyűt. Bagi Zoltán marketing igazgató meggyőződése, hogy cége egyre „párbaj képesebbé” válik.