Nem tárt karokkal...: a magyar mezőgazdaság és az Európai Unió - Névai, Gábor (Marketing & Menedzsment, 2019)
Kis Zoltán, a Földművelésügyi Minisztérium államtitkára nyilatkozott lapunknak a magyar mezőgazdaság európai integrálásáról, a torz termelési szerkezetről és arról, van-e keresnivalójuk a magyar áruknak a világ leggazdagabb mini-államaiban.