Modellalkotás a projektportfóliómenedzsmentben - Sebestyén, Zoltán; Tóth, Tamás (Marketing & Menedzsment, 2019)
A projektportfóliómenedzsmentet támogató informatikai eszközök mindenki számára könnyen elérhetővé váltak és el is terjedtek, azonban azok egyes folyamatain még jelentősen finomítani és pontosítani kell. Cikkünkben pontosítjuk a projekt-, és a projektportfóliómenedzsment fogalmát, illetve az új informatikai lehetőségekre építve egy korszerű projekt-kiválasztási módszert és egy az ezt integráló projektportfóliómenedzsment folyamatot mutatunk be.