Húszéves a Magyar Marketing Szövetség - Fojtik, János (Marketing & Menedzsment, 2019)
A Magyar Marketing Szövetség 1990. december 3-án alakult meg országos szakmai, érdek- védelmi szervezetként. Folyóiratunk is kötelességének érzi, hogy megemlékezzék erről az évfordulóról, ezért ebben a számban körkérdést intéztünk a szövetség volt és jelenlegi vezetőihez. A kérdések és a válaszok alant olvashatók.