A tokaji borok elemzése a marketingmix 7P-je szerint - Konkoly, Mihály; Papp, János (Marketing & Menedzsment, 2019)
A tokaji borok múltja rendkívül fényes volt, és ennek visszaállításába ugyan nagy erőkkel belekezdtek, de még csak az elején járnak a tokaji termelők, kereskedők, nonprofit szervezetek. Ennek a törekvésnek nagyon fontos eleme a tokaji borok elemzése a 4P, de inkább a 7P értelmében. Cikkünkben a 7P rövid elméleti áttekintése olvasható, illetve ennek a tokaji piacra vetített gyakorlati megfelelője. Megvizsgálva a tokaji borok helyzetét és potenciálját a 7P tükrében, meg lehet fogalmazni, hogy a jelenlegi, kissé kusza és szövevényes piaci helyzet jó irányba változtatható.