A vevőérték orientált információmenedzsment gyakorlat fejlődési tendenciái - Bernáth, Attila (Marketing & Menedzsment, 2019)
Jelen cikk fókuszában a vevőérték menedzsment szolgálatába állított stratégiai információmenedzsment problematika áll. A vevőérték kezelését segítő stratégiai információ- és marketingmenedzsment eszközrendszerét több marketingszemlélet támogatja, újdonságértékről mégis csak az információtechnológiai eszközrendszer fejlődése nyitotta lehetőségek hasznosítása és az alkalmazott marketingmódszertan súlypontjainak átrendeződése okán beszélhetünk.