Zöld épületek és okosházak - A fenntartható megtérülés mérése SROI-val - Pintér, Éva; Bagó, Péter (Marketing & Menedzsment, 2019)
Az élet szervezetlennek tűnő folyamatok halmaza, amelyet a vállalatirányítási, „otthonirányítási” rendszerek segítségével rendszerezetté, nyomon követhetővé lehet tenni, ezáltal költségoptimalizálást lehet elérni. Vállalatirányítási információs rendszerek lehetővé teszik az üzleti folyamatok komplex kezelését, mindezen filozófiát kellene a lakásokban és középületekben meghonosítani, amivel hatékonyabban tudnánk beosztani a rendelkezésre álló erőforrásainkat.