A collaborative filtering szerepe az online marketing munkában - Majó, Zoltán; Révész, Balázs (Marketing & Menedzsment, 2019)
„A nap könyve”, „a hét lemeze”, „a hónap videója” - minden online áruházat látogató fogyasztó számára ismert fogalmak. Ám az egyszerűnek tűnő ajánlórendszerek megvalósítása igen komoly technikai és marketinges háttérmunkát igényel. A cikk arra keresi a választ, hogy a webáruházak hogyan készíthetnek személyre szabott ajánlatokat a vevőik számára, illetve milyen eszközrendszerek támogatják az efféle online marketingmunkát.