A szervezeti kultúra megközelítései - A komplexitás nyomában - Málovics, Éva; Behrends, Thomas (Marketing & Menedzsment, 2019)
A szervezeti kultúrának az utóbbi évtizedekben rohamosan bővülő irodalma még sok kérdés megválaszolásával adós, tudományos körökben a fogalom sok vonatkozása még vitatott. A kultúra azonban továbbra is érdekes kutatási terület, még az alapkérdésekben is csak sokára várható konszenzus, amennyiben az egyáltalán lehetséges.