Múzeumi raktárak, iskolai szertárak: kincstárak - Pásztor, Andrea (Per Aspera ad Astra, 2016)
A Pécsi Egyetemtörténeti Gyűjtemény muzeológusa, Dezső Krisztina előre elküldött kérdéseire válaszolva született ez az írás, amely Pásztor Andrea muzeológusi munkáját és az egyetemtörténeti kiállítás keletkezésének hátterét mutatja be. Fotó: Janus Pannonius Múzeum