Pedagógiai nézetek az értelmiség tollából - Hüber, Gabriella Margit (Per Aspera ad Astra, 2018)
Fehér Katalin: Értelmiség és nevelés a felvilágosodás kori Magyarországon. Budapest, Eötvös József Könyvkiadó, 2017. 216 oldal.