Holisztikus szemlélet és aromaterápia. : Interjú Horváth Györgyivel, a PTE Gyógyszerésztudományi Kar egyetemi docensével - Dezső, Krisztina; Gergely, Zsuzsanna (Per Aspera ad Astra, 2021)
Fotó: Gergely Zsuzsanna