„Elégedett vagyok mindennel.”: Interjú Medvegy Gabriellával, a PTE Műszaki és Informatikai Karának dékánjával - Dezső, Krisztina; Gergely, Zsuzsanna (Per Aspera ad Astra, 2021)
Fotó: Gergely Zsuzsanna