Tartalomjegyzék - Gergely, Zsuzsanna; Molnár, Dávid (Per Aspera ad Astra, 2022)
Per Aspera ad Astra A Pécsi Tudományegyetem művelődés- és egyetemtörténeti közleményei Megjelenik évente kétszer VIII. évfolyam, 2021/2. Szám A számot szerkesztette: Gergely Zsuzsanna, Molnár Dávid Szerkesztőség: Dezső Krisztina, Gergely Zsuzsanna, Lengvári István, Méreg Martin, Molnár Dávid, Pálmai Dóra Lektor: Pilkhoffer Mónika Olvasószerkesztő: Szilágyi Mariann Tördelőszerkesztő: Acél Róbert Borítóterv: Balogh Fanni A borítón látható fotó forrása: Fortepan / Aradi Péter A Per Aspera ad Astra 2021/2-es számának megjelenését a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.