Tartalomjegyzék - Molnár, Dávid; Gergely, Zsuzsanna (Per Aspera ad Astra, 2022)
Per Aspera ad Astra A Pécsi Tudományegyetem művelődés- és egyetemtörténeti közleményei Megjelenik évente kétszer IX. évfolyam, 2022/1. Szám Felelős kiadó: Miseta Attila, a Pécsi Tudományegyetem rektora Szakmai tanácsadó testület: Ambrusné Kéri Katalin, F. Dárdai Ágnes (alapító főszerkesztő), Font Márta, Jankovits László, Kajtár István†, Kaposi Zoltán, Lénárd László, Monok István, Szögi László, Vonyó József Főszerkesztő: Polyák Petra A számot szerkesztette: Gergely Zsuzsanna, Molnár Dávid Szerkesztőség: Dezső Krisztina, Gergely Zsuzsanna, Lengvári István, Méreg Martin, Molnár Dávid, Pálmai Dóra Lektor: Müller Péter, Pilkhoffer Mónika, Szijjártó Zsolt Olvasószerkesztő: Pató Diána, Szilágyi Mariann Tördelőszerkesztő: Acél Róbert A szerkesztőség címe: PTE Egyetemi Könyvtár és Tudásközpont – Történeti Gyűjtemények Osztálya 7621 Pécs, Szepesy Ignác utca 3. +36-72/501600/22651 paaa.szerk@gmail.com https://journals.lib.pte.hu/index.php/paaa Borítóterv: Balogh Fanni A borítón látható fotó forrása: Fortepan / Kereki Sándor ISSN 2064-6038 doi: 10.15170/PAAA.2021.08.02.