Túlélési stratégiák, alkalmazkodás, nemzetközi beágyazottság : A Feministák Egyesülete két világháború közötti történetének kutatási lehetőségei - Czeferner, Dóra (Per Aspera ad Astra, 2020)
Kép: The New York Public Library Digital Collections