„Birodalmi karrierutak” és Ausztria változó „egyetemi terei” a 19. század második felében - Csibi, Norbert (Per Aspera ad Astra, 2020)
Surman, Jan: Universities in Imperial Austria 1848–1918. A Social History of a Multilingual Space. West Lafayette, Indiana, 2019. 458 oldal