Diákok a levéltárban: Kísérlet a nem formális oktatás keretében végezhető személyiségfejlesztésre és a helyi identitás erősítésére a Magyar Nemzeti Levéltár Tolna Megyei Levéltárában - Hecker, Henrietta (Per Aspera ad Astra, 2020)
Fotó: pexels.com