Az egyetemtörténet szerszámosládájába - Vörös, Katalin (Per Aspera ad Astra, 2014)
A Magyar Királyi Erzsébet Tudományegyetem Orvostudományi Kar tanácsülési jegyzőkönyveinek napirendi pontjai 1926–1951. Összeáll. Kovács Adrienn. (PTE Egyetemi Levéltár kiadványai 1.) Sorozatszerk. Lengvári István. Pécs, 2011. 466 oldal. A Magyar Királyi Erzsébet Tudományegyetem Bölcsészet-, Nyelv- és Történettudományi Kar tanácsülési jegyzőkönyveinek napirendi pontjai 1918–1940. Összeáll. Kovács Adrienn. (PTE Egyetemi Levéltár kiadványai 2.) Sorozatszerk. Lengvári István. Pécs, 2012. 214 oldal.