A Nagy Háború – katolikus egyházi források tükrében - Klestenitz, Tibor (Per Aspera ad Astra, 2018)
A világháború kálváriáját járva. A pécsi egyházmegye és az I. világháború. Szerk. Csibi Norbert – Vértesi Lázár. Pécs, 2016. 672 oldal (Seria Historiae Dioecesis Quinqueecclesiensis XIII.)