Késő középkori külföldi egyetemjárások: Magyar diákok két szomszédos kelet-közép-európai egyetemen - Barabás, Gábor (Per Aspera ad Astra, 2017)
Haraszti Szabó Péter – Kelényi Borbála – Szögi László: Magyarországi diákok a Prágai és a Krakkói Egyetemeken 1348– 1525. I. kötet. Students from Hungary at the Universities of Prague and Krakow 1348– 1525. Volume I. Budapest, 2016. 152 oldal. (Magyarországi diákok a középkori egyetemeken 2.)