Mozaikok a kommunikáció kultúrtörténetének női dimenzióján - Maisch, Patrícia (Per Aspera ad Astra, 2021)
A női kommunikáció kultúrtörténete. Tanulmányok. Szerk. Sipos Balázs – Krász Lilla. Budapest, Napvilág Kiadó, 2019. 202 oldal.