Munkanélküli ellátások egyéni kockázatközösség és felelősségvállalás létrehozásával – avagy egy szociálpolitikai paradigmaváltási kísérlet dogmatikai alapjai - Sipos, Marcell (Pécsi Munkajogi Közlemények, 2022)