Bankó Zoltán – Berke Gyula – Tálné Molnár Erika: Quid juris? Ünnepi kötet a Munkaügyi Bírák Országos Egyesülete megalakulásának 20. évfordulójára: Budapest – Pécs, Kúria, Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar, Munkaügyi Bírák Országos Egyesülete, 2018 - Szalóki, Bence (Pécsi Munkajogi Közlemények, 2022)