A perinatális veszteséget kísérő kommunikáció jelentősége - Bornemisza, Ágnes (Szociális Szemle, 2020)
A tanulmány felhívja a figyelmet a perinatális veszteséget kísérő értő intézményi kommunikáció fontosságára. A szerző szakirodalmi áttekintés és narratív interjúk segítségével mutatja be a kommunikáció torzulásainak várható hosszú távú hatásait. A perinatális veszteség során komplikált, elhúzódó gyászfolyamatra számíthatunk, ugyanakkor a támogatásra vonatkozó irányelvek teljesülését a Covid–19 kapcsán kialakuló válsághelyzet akadályozhatja.