Minőségfejlesztés a szociális szolgáltatásokban - Brettner, Zsuzsanna (Szociális Szemle, 2015)
A szerző áttekinti a szociális szolgáltatásokban megvalósuló minőségfejlesztő tevékenység alapvető kérdéseit. Tanulmányában kitér e terület sajátos szempontjaira, és a minőségfejlesztő tevékenység, valamint az értékelő kutatások közötti kapcsolódási pontokra.