A szociálismunkás-képzés oktatói kompetenciái egy tartalomelemzés tükrében: Results of a computer-aided content analysis - Mrázik, Julianna (Szociális Szemle, 2019)
Az írás magyar nyelvű, 1997 és 2019 között megjelent tanulmányok elemzésével vizsgálja a szociális munka területének lehetséges képzői profilját. Sorra veszi a megjelenő tematizációkat, és a vizsgálat eredményei alapján javaslatot tesz egy lehetséges oktatóikompetencia-modell megfogalmazására. A számítógépes tartalomelemzés révén az adatokból abduktív módon kinyerhető hipotetikus szociálismunkás-képzői profil további szempontokat beemelő későbbi vizsgálatok kiindulópontját képezheti.