Alexander Batthyány: A közömbösség legyőzése: Az értelem megtalálása változó korunkban [Die Überwindung der Gleichgültigkeit: Sinnfindung in einer Zeit des Wandels] - Dombrádi, Zita (Szociális Szemle, 2022)
A cikk beérkezett: 2022. 10. 26-án, javítva: 2022. 12. 30-án, elfogadva: 2022. 12. 31-én.