Recenzió a Huszár Zoltán és Klein Ágnes által szerkesztett „Menschen in der Geschichte. Ungarndeutsche Schicksale kennenlernen durch oral und visual history” című könyvről - Majorossy, Imre Gábor (Tudásmenedzsment, 2022)
.