Újévi jegyzet a szubjektív hatalomról és a laposságról - Borbély, András (új szem, 2024)
„Mi lenne, ha a szubjektív társadalmi állapotot úgy fognánk fel, amelyben a kapcsolataink belső formájának kell meghatároznia a társadalmi viszonyokat?“