Magyar-Gonda Esther ismétlése és idézése. Kritika az Acting Outról - Bíró Noémi,; Székely Örs,; Tolnai Rege, (új szem, 2024)
A bukaresti Centrul Dialectic [Dialektikus központ] és a Tranzit Ház Acting Out című közös produkciója az „Anamneza gestului” [Gesztusanamnézis] projekt keretén belül született meg, Mihai Lukács rendezésében. Az írás a 2024. május 25-26-án illetve június 21-22-én a kolozsvári Tranzit Házban játszott előadást három különböző pontból kiindulva járja körül.